Perubahan Buat Malaysian Riders

Creative Director(Left) with Managing Director(Right)

Dalam masa terdekat ini, pihak Malaysian Riders akan membuat beberapa perubahan kepada struktur utama Malaysian Riders dan juga struktur laman sesawang yang kami gunakan. Ini bertujuan bagi memberi penambah baikkan kepada penampilan keseluruhan Malaysian Riders.

Laman kami yang kini berpindah kepada malaysian-riders.com juga merupakan salah satu langkah yang telah kami ambil bagi meningkatkan dan mengangkat kami kesebuah tahap yang lebih tinggi dalam kalangan media bebas berkenaan motosikal dan sukan permotoran tanah air dan antarabangsa.

Seterusnya bagi kami adalah dengan mengeratkan lagi hubungan kami bersama pihak-pihak seperti pihak pengeluar motosikal tempatan, pihak pengedar, pihak kumpulan motosikal dan juga rakan-rakan media yang lain. Ini bertujuan bagi sama-sama menyemarakkan lagi industri permotoran motosikal tanah air dan juga arena sukan permotoran tanah air.


10 thoughts on “Perubahan Buat Malaysian Riders

    1. gua tgk lu punya web banyak cedok web lain, cuma alih bahasa…macam tu gua pun boleh buat 100x lagi baek dari ni brooo

      1. atleast diorng ader buat bro…lu habok pon tarak…abes tu ko bangga sangat kah dengan zx14….stakat jalan straight laju ..xder skill langsung…main klawang tgok…masuk gaung le jawabnyer…

      2. kalau setakat zx14 aku suka2 buat laga dgn Busa & GTR kat Klawang. Take your shit elsewhere Tok Jembal.

  1. Support Malaysianriders!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tok Jembai neh cakap besar la..Otak ada tak nak pakai. banyak2 surat khabar kat malaysia neh pun berita sama gak. At least malaysian riders ad produk sendiri. malaysian rider wat pkra yang tak ramai orang nak buat bukak puluh2 page just nak cari info. so malaysian rider truskan usaha anda..LIKE!!!

  2. aduyai, buat website mcm ni belum apa apa pun ada yg condem macamana nak maju
    btw, thanks sbb membanyakkan lagi blog isu permotoran ni selain motomalaya
    majulah industri permotoran negara utk kesesakan lalulintas sifar

    p/s: follow web ni dari komen d ondscene ekeke

  3. ZX14 ni laju ke?…. takde sesapa nak ajak dia bukak game turun genting ke?…. hihihihihi….. sy dengan rendah diri nak Jemput Tok Jembal Zx14 datang ke majlis sy… kita main kecil2lan dah ler… sy bukak rm5k turun genting lawan ngan 125z sy…. amacam????

    1. Tok jembal suda takut la der..dia kondem org tp 100x org kondem dia..bro bukak 50sen pn blm tntu dia nk maen..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s