Malang Yang Menimpa Zulfahmi

Image credited to facebook.com

Malang tidak berbau, hanya itu sahaja yang dapat digambarkan keadaan Zulfahmi Khairuddin ketika berlangsungnya pelumbaan di Litar Philip Island, Airasia Australian Grand Prix baru-baru ini. Beliau amat kecewa pada diri sendiri kerana tidak dapat menghabiskan pelumbaan tersebut.

Image credited to portalsukan.com

Cuma tinggal empat pusingan sahaja Zulfahmi tersasar daripada landasan dan terjatuh di bahagian sudut penjuru tersebut. Kemalangan tersebut adalah satu kerugian besar bagi Zulfahmi dan pasukan AirAsia-Sic-Ajo dalam musim ini. Jentera yang ditunggang oleh Zulfahmi mengalami masalah teknikal dan ia juga salah satu punca mengapa beliau terjatuh.

Kami berharap Zulfahmi dapat tabahkan hati dan pertingkatkan lagi prestasi beliau itu. Mungkin ada hikmah disebalik itu yang kita tidak dapat bayangkan di masa akan datang. Apa pun, kami disini akan sentiasa menyokong Zulfahmi dan anda jangan lupa untuk mengikuti laporan atau berita terkini bersama kami di Malaysian Riders dan jangan lupa untuk LIKE laman FACEBOOK kami dan SUBSCRIBE laman YOUTUBE kami.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s