Honda CRF250r Dalam Filem Skyfall

– Image credited to Visordown.com

Kepada peminat filem James Bonds dimana James Bonds akan menunggang Honda CRF250R dalam filem terbarunya yang ke-23 dalam siri 007 iaitu dalam pembukaan filem Skyfall.

– Image credited to Visordown.com

Dalam filem ini pihak Hondas akan menampilkan banyak aksi kejar-mengejar yang akan menggunakan laluan jalan di Istanbul, Turki dengan Bond yang menggunakan motor Honda CRF250R dalam aksi mengejar pihak penjahat. Untuk melihat pembikinan disebalik tabir – Sila klik disini

– Image credited to Visordown.com

Terdapat dua puluh Honda CRF250R telah disediakan pihak Honda dan kemundiannya ia telah diubahsuai untuk kesesuaian dalam pembikinan filem “James Bonds – Skyfall” ini hanya untuk aksi kejar-mengejar dengan pihak penjahat dan juga polis Turki. Filem ini diarah oleh Sam Mendes dan dibintangi oleh Daniel Craig dalam penampilan yang ketiga sebagai pengintip selepas filem Casino Royale dan Quantum of Solace. Dengan ini kita boleh melihat kehebatan motor Honda CRF250R itu dalam filem Skyfall itu nanti.

– Image credited to dirtbikemagazine.com

Apapun, teruskan bersama kami di Malaysian Riders untuk maklumat lanjut tentang pelbagai berita terkini tentang dunia permotoran tanah air dan antarabangsa.

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s